Fotocredits: Fitfoodiejolanda
Even geen inspiratie voor een lekkere tosti? Dan weet Fitfoodiejolanda wel raad!
De tosti is echt zo’n heerlijk broodgerecht wat je prima kunt maken van wat ouder brood. Vooral voor lunch maak ik ze nog weleens. Nu kennen we allemaal de tosti met kaas/ham/salami of hawaii, maar ik vond het tijd voor een aantal nieuwe variaties.
Om de tosti’s zo gezond mogelijk te maken, want dat is toch wel waar ik naar streef, maak je gebruik van bijvoorbeeld sneetjes spelt of zuurdesembrood. Heb je geen tosti ijzer in huis? Geen probleem, een koekenpan heb je zeker wel en dat werkt net zo goed ; )
Ingrediënten
De mensen die dol zijn op geitenkaas, zijn het vast met mij eens dat dit in combinatie met honing gewoon erg goed werkt. Nog wat walnoten ter aanvulling voor de gezonde vetten en genieten maar!
Ingrediënten
Ken jij de combinatie banaan met pindakaas al? Klinkt een beetje vreemd maar het is verrassend lekker! Wie mij volgt op mijn social media (#fitfoodiejolanda) heeft het vast al eens voorbij zien komen. Deze fijne combinatie besloot ik te proberen in de vorm van een tosti en jawel, geslaagd hoor!
Ingrediënten
De minst gezonde variant van de drie maar zeker erg lekker. Nu valt het op zich mee hoor, de cacao nibs en cacao poeder mankeert niks aan alleen de hazelnoot/choco pasta is een (grooote) bron van suikers. Ach, ééns in de zoveel tijd mag je jezelf best verwennen ; ) en dat doe je zeker met deze tosti. De pasta die warm wordt en de crispy cacao nibs maken het een erg smakelijke tosti!
Meer recepten kun je vinden op de blog van Fitfoodiejolanda!
Andere artikelen in deze categorie