Gegrilde peren met honing en kaneel

Gegrilde peren met honing en kaneel

Je gasten zullen versteld staan van jouw kookkunsten!

Steeds vaker lezen wij recepten op het internet met gestoofde peren, hoe lekker deze ook zijn: maak een keer gegrilde peren! Met kaneelhoning. Say what? Ja, dit kun je makkelijk aan je gasten voorschotelen. Ze zullen hunkeren naar meer en meer..

Niet alleen je gasten zullen blij zijn, ook je liefje. Liefde gaat immers door de maag.

Gegrilde peren bedolven onder kaneelhoning

Wat heb je nodig?

  • 3 peren
  • 2 eetlepels honing
  • 1 eetlepel kaneel
  • 75 gram gesneden pecannoten
  • kokosolie
  • zeezout
  • maldon zoutGegrilde peren met honing

Ga aan de slag!

Stap 1

Pak je grillpan uit de kast en zet deze op een medium hitte. Snij de peren door de helft en verwijder zichtbare zaadjes.

Stap 2

Smeer de peren in met kokosolie en besprenkel deze met zeezout. Doe het nu in de grillpan. Grill iedere kant ongeveer 7 minuten. Prik een peer door om te kijken of deze gaar is, zo niet, laat het dan langer in in de pan grillen.

Stap 3

Pak een schaal en doe hier honing en kaneel in. Roer het goed door elkaar. Laat de peren rusten na het koken en als ze warm zijn - en dus niet heet - besprenkel de peren met je kaneelhoning.

Om het af te maken doe je hier nog je pecannoten bovenop en natuurlijk je maldon zout!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

07 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!