Lekker simpel dessert - Kokos cheesecake

Lekker simpel dessert - Kokos cheesecake

Hij is niet alleen lekker, maar ook heel makkelijk te maken!

Het voorbereiden van een diner brengt altijd de nodige stress met zich mee. Gevulde kalkoen, zelfgemaakte soepen en dan ook nog het dessert... Maar, waarom moet altijd alles zo ingewikkeld zijn als we indruk willen maken? Kan het niet gewoon lekker simpel en tóch lekker en verrassend? 

Wij spotten een dessert dat aan alle wensen voldoet; 1. simpel 2. lekker 3. verrassend. Daarnaast ziet 'ie er ook nog eens ontzettend leuk uit! Wat wil je nog meer?

Lekker simpel dessert

Kokos cheesecake met geitenkaascrème

 

Benodigdheden

  • 4 eetlepels ongezouten boter
  • 2/3 kopje gesmolten cracker kruimels
  • 6 gram geitenkaas
  • 8 gram roomkaas
  • 1/2 kop gezoete gecondenseerde melk
  • 1/4 kopje blik kokosmelk
  • 1 1/2 theelepels kokosolie extract
  • 1 theelepel vanille extract
  • 1/2 kop geroosterde kokos vlokken voor topping

''Daarnaast ziet 'ie er ook nog eens ontzettend leuk uit!"

Aan de slag

  • Begin met de boter en de kruimels in een kommetje te doen en mix het geheel samen.
  • Pers de kruimels helemaal fijn.
  • Stop nu de geitenkaas en de room in een kommetje en mix ook dit tot een romig mengsel.
  • Voeg de twee mengsels bij elkaar.
  • Zet je mixer nu op een lage stand en voeg de melk en de kokos crème samen.
  • Roer het mengsel goed door.
  • Giet er eventueel wat cheesecake mengsel erover heen.
  • Zet het in de koelkast voor ongeveer 4 tot 6 uur. (kies voor glaasjes of schaaltjes).
  • Voeg nog wat slagroom toe en de kokos vlokken en je hebt een heerlijk toetje voor je gasten!

TIP: Je kunt het dessert leuk aankleden door oude potjes te gebruiken

Bon Appetit! 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

09 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!