Fotocredits: Yulia Davidovich's
Het krokante toetje of ontbijt!
Havermout met appel en kaneel als ontbijt. Verwen jezelf vandaag met dit heerlijke recept! De knapperige appel en de zoete peer met havermout vermengd. Kun je ook maar één reden verzinnen om dit recept over te slaan?
Verwarm de oven voor op 350 graden. Smeer de koekenpan in met non-stick spray.
Wij beginnen aan het knapperige gedeelte. Pak een grote kom en doe hier de appels, peren, citroen, vanille-extract en honing in. Roer het door elkaar totdat het goed gemixt is. In een aparte kom mix je de bloem, maizena, kaneel en nootmuskaat.
Doe het bloembeslag bij de appels en peren en mix dit totdat alles goed door elkaar gehusseld is. Verdeel het in de pan.
Nu is de topping aan de beurt. In een kom doe je het havermout, bruine suiker, kaneel, zout en gesmolten kokosolie. Doe de topping in de pan en bak het geheel 45-50 minuten. Totdat het mooi bruin en knapperig is.
TIP: Niet geschikt voor een ontbijt, maar wel voor een toetje: doe er een bolletje vanille-ijs bij.
Andere artikelen in deze categorie